Yoga lessen

Yoga lessen

Yoga lessen

Wanneer je onze yoga lessen wilt volgen kun je je daarvoor eenvoudig aanmelden.  Doordat Lierdal werkt met een uitgebreid en overzichtelijk weekschema kun jij eenvoudig en snel zien wanneer jouw yoga lessen worden gegeven. Door middel van yoga leer je jouw lichaam en geest met elkaar in balans te brengen. Juist in onze snelle 21e eeuw is yoga een perfecte manier om tot rust en ontspanning te komen. Doordat oefeningen én ontspanning worden gecombineerd ontstaat er een algeheel prettig gevoel van ontspanning tijdens én na de oefeningen. Door middel van yoga lessen creëer je niet alleen balans in lichaam en geest. Maar ook vermindert het stress, zorgt het voor een betere ademhaling en geeft het energie. Wanneer je meer wilt weten over onze lessen kun je daarvoor een kijkje nemen bij onze groepslessen. Ook kun je direct een gratis proefles aanvragen.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training. Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen. Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen. Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan.

Yoga lessen

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.
Close
× Hoe kan ik je helpen?