Power yoga

power yoga

Power yoga

Ben je op zoek naar power yoga? Daarvoor ben je bij Lierdal aan hét juiste adres. Samengevat biedt Lierdal een uitgebreid aanbod met daarin verschillende groepslessen. Bijvoorbeeld ook power yoga. Door middel van een power yoga groepsles kun je helemaal in balans komen. Doordat je bij deze training verschillende oefeningen uitvoert waarbij kracht, conditie en concentratie samenkomen vind je de balans in deze oefeningen.

Zo wordt bij power yoga de oefeningen constant door elkaar gegooid, op die manier kunnen spieren nooit helemaal wennen aan een oefening. Daardoor worden jouw spieren iedere les weer verrast en staat de ontwikkeling van jouw spieren niet stil. Kortom, wil je meer weten over het uitoefenen van power yoga bij Lierdal? Neem dan contact op voor meer informatie.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training. Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen.

Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen.

Naast alle bovenstaande voorbeelden is er dus ook de mogelijkheid om power yoga uit te oefenen bij Lierdal. Dankzij power yoga wordt de bloedcirculatie verbeterd en worden de spieren opgewarmd. Het aanbod van al onze diverse groeplessen gecombineerd met het persoonlijk contact maakt ons uniek. We beschikken daarbij over een prettige sfeer waarin iedereen optimaal kan sporten. Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan.

power yoga

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.
Close
× Hoe kan ik je helpen?