Hi, How Can We Help You?

Kettlebell training

Kettlebell training

Kettlebell training

Kettlebell training

Wanneer je zoekt naar een kettlebell training ben je bij Lierdal aan het juiste adres. Zo biedt Lierdal verschillende groepslessen aan, waaronder ook kettlebell training. Door middel van deze total body workout verbeter je jouw kracht, snelheid, coördinatie en core stability. Doordat je tijdens deze training een grote hoeveelheid spieren tegelijkertijd traint maakt het een zeer effectieve workout Samengevat is een kettlebell een kanonskogel met een handvat eraan. Niet alleen bevordert een training met kettlebell je spierkracht. Maar ook neemt het uithoudingsvermogen toe. Bovendien is een les voor zowel een beginner als gevorderde perfect te volgen. Als gevolg van het uitoefenen van de oefeningen zul je merken dat sportprestaties verbeteren en jouw kracht zich explosief ontwikkeld. Wanneer je benieuwd bent naar meer informatie over deze training staan wij voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een gratis proefles aanvragen bij Lierdal.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training. Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen. Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen. Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan.

Kettlebell training

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.
Close
× Hoe kan ik je helpen?