Hi, How Can We Help You?

Fitness personal trainer

Fitness personal trainer

Fitness personal trainer

Fitness personal trainer

Wanneer je zoekt op fitness personal trainer ben je bij Lierdal aan het juiste adres. Zo zorgen de personal trainers op een professionele wijze voor het bereiken van jouw doelen. Daardoor kun jij groeien in het uitvoeren van jouw oefeningen en kracht. Bovendien is er bij Lierdal altijd professionele begeleiding aanwezig. Ook kun je de trainers benaderen wanneer je beschikt over vragen of uitleg wilt over bepaalde oefeningen. Bovendien is in onze fitness ruimte voor iedereen, beginner, gevorderd, jong en oud. Ook hoef je niet in de rij te staan voor toestellen of extra bij te betalen voor diensten. Dus, kort gezegd, alles is inclusief. Wanneer je meer informatie wilt over fitness personal trainer staan wij voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ook kun je direct een gratis proefles aanvragen bij Lierdal.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training. Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen. Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen. Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan.

Fitness personal trainer

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.
Close
× Hoe kan ik je helpen?