Hi, How Can We Help You?

Fitness groepslessen

Fitness groepslessen

fitness groepslessen

Fitness groepslessen

Wanneer je zoekt naar fitness groepslessen ben je bij Lierdal aan hét juiste adres. Zo kun je bij ons niet alleen onbeperkt groepslessen volgen. Maar ook bieden wij een divers aantal groepslessen aan. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld yoga, powerlifting of cardio lessen. Bovendien zorgen wij ervoor dat de groepen niet meer dan 16 personen bevatten.

Daardoor kan jouw trainer alle aandacht schenken aan jou en jouw groepsgenoten. Verder beschikt Lierdal over een overzichtelijk weekschema. Daarop vindt je alle beschikbare lessen en tijdstippen. Wanneer je benieuwd bent naar alle groepslessen kun je een kijkje nemen in ons aanbod. Maar ook is het mogelijk om direct een gratis proefles aan te vragen.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training. Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool.

Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen. Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen. Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan.

fitness groepslessen

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.
Close
× Hoe kan ik je helpen?