Hi, How Can We Help You?

Circuit training

Circuit training

Circuit training

Circuit training

Wanneer je zoekt naar circuit training ben je daarvoor aan hét juiste adres bij Lierdal. Samengevat beschikt Lierdal over de mogelijkheden om circuit training lessen te volgen. Doordat je bij circuit training meer deze oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert is het een intensieve trainingsvorm. Daarbij werk je aan je conditie door bijvoorbeeld aan het eind van een oefening (bijna) geen rust te nemen. Daardoor is het een perfecte methode om je lichaam af te trainen en je spieruithouding te vergroten. Wanneer je bang bent dat een circuit training alleen voor gevorderden is hoef je niet bang te zijn. Want bij circuit training kun je op ieder niveau instappen. Je instructeur zal je gaan helpen met het opbouwen en uitbouwen van spierkracht en uithoudingsvermogen. Kortom, durf jij de uitdaging aan? Schrijf je dan in voor een van de lessen. Wanneer je nieuw bent bij Lierdal kun je ook een gratis proefles aanvragen.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training. Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen. Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen. Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan.

Circuit training

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.
Close
× Hoe kan ik je helpen?