TRX Training

TRX Training

TRX Training

Bij Lierdal ben je voor een TRX training aan het juiste adres.De TRX training geeft je de mogelijkheid om diverse oefeningen uit te oefenen die de kracht, flexibiliteit, balans en stabiliteit verbeteren. Doordat je binnen een korte tijd een complete work-out voor je gehele lichaam kunt realiseren, is een TRX training een buitengewoon efficiënte trainingsmethode.

Een TRX training is een uitdagende en zeer effectieve work-out waarbij gebruik wordt gemaakt van een suspension trainer. Dit zijn twee banden met handvaten die vastzitten aan een soort railing. Tijdens deze training gebruik je je eigen lichaamsgewicht om verschillende soorten oefeningen uit te kunnen voeren, waarbij je kracht stabiliteit en flexibiliteit traint. Tijdens elke les zul je echter merken dat je van top tot teen wordt uitgedaagd en getraind.

Kortom, een TRX training is en veelzijdige en effectieve manier om je gehele lichaam te trainen. Wil je meer weten over de TRX Training van Lierdal? Onze trainers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Bovendien kun je ook een gratis proefles aanvragen bij Lierdal.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training. Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, TRX training volgen, maar ook tennissen.

Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen. Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan.

TRX Training

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.

Training TRX

Close
× Hoe kan ik je helpen?