Hi, How Can We Help You?

Glutes trainen

Glutes trainen

Glutes trainen

Glutes trainen

Ben je op zoek naar glutes trainen? Ook daarvoor ben je bij Lierdal aan het juiste adres. Zo ga je tijdens deze workout je glutes trainen in groepsverband. Bijvoorbeeld wordt er gebruik gemaakt van losse gewichten, eigen lichaamsgewicht en resistance bands. Doordat je glutes je grootste en sterkste spiergroep zijn bestaan deze uit meerdere spieren.

Wanneer je bilspieren veel kracht hebben en actief gebruikt worden, hebben ze meer kracht voor andere oefeningen. Bijvoorbeeld bevorderen sterke bilspieren bevorderen de support in je heupen en ruggengraat. Daardoor zorgt het voor een betere lichaamshouding en voor minder blessures. Ook houden ronde billen vet weg bij je hart. Het heeft dus allemaal voordelen om je billen te trainen. Het versterken van je bilspieren kan helpen bij het verbeteren van je houding en maakt het oppakken van zware voorwerpen en traplopen gemakkelijker. Wil je meer weten over glutes trainen? Neem dan contact met ons op!

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training. Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool.

Bijvoorbeeld kan je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, glutes trainen maar ook tennissen. Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen. Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan.

Glutes trainen

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.

Glutes workout

Close
× Hoe kan ik je helpen?