Engbert

Door een blessure van mijn vrouw konden we niet meer de sporten doen die we voorheen deden en zochten we een vereniging waar we samen konden sporten en deze vonden we, na wat onderzoek bij ”het Lierdal”.
Omdat ik al 1,5 jaar Yoga deed wilde ik ook deze discipline blijven doen en dit kon ik prima bij het Lierdal voortzetten. Daar bleken veel mogelijkheden te zijn wat betreft sportactiviteiten en dat is o.a. een van de redenen waarvoor wij voor het Lierdal hebben gekozen. Tijdens de eerste lockdown in 2020 zijn wij hier begonnen en pogen wij elke week 2x te sporten. Het was ondanks de lockdown een prettige introductie en deden ze enorm hun best om zoveel mogelijk voor hun sporters mogelijk te maken. Inmiddels doe ik één keer per week Yoga en één keer per week bootcamp. De groepsbegeleiding is echt perfect, er wordt hard gewerkt en er is toch nog tijd voor grapjes en/of persoonlijke inbreng. De coachen kennen hun sporters en houden ook nog rekening met fysieke (on-)mogelijkheden van de sporters. Trainingen worden in dit geval vaak gedaan met een vaste kern mensen, hoewel er ook wel een mensen afhaken of bijkomen. Er bestaat ook de mogelijkheid individueel zonder begeleiding te fitnessen (aan toestellen trekken) maar dat is niet helemaal mijn ding. Wij houden het bij de groepslessen en zoveel mogelijk samen. De lockdown kan dan mogelijk door de bedrijfsleven beperkingen opgelegd hebben, wat spijtig is, maar voor onze sportieve invulling heeft de lockdown geen consequenties gehad. Wij hebben door de inspanning van de medewerkers van het Lierdal door kunnen gaan. Wel werden vele lessen online gegeven en daar zagen we erg leuke dingen tevoorschijn komen.
Het Lierdal zorgt goed voor haar klanten of ze nu jong of oud zijn, lenig of met blessures; alles is daar mogelijk en je voelt je er direct welkom en thuis.
Ik beveel ze bij iedereen aan.
Close
× Hoe kan ik je helpen?