Elly

In het najaar van 2016 was er een open dag bij het Lierdal. Na een rondleiding en uitleg heb ik me direct aangemeld en ben ik begonnen met  een aantal groepslessen te volgen (o.a. XCO en Zumba). 2 à 3 keer per week. De sportschool is dicht bij huis (5 minuten fietsen of een kwartier lopen). De instructeurs zorgden dat iedereen enthousiast meedeed. Iedereen was erg betrokken en dit beviel me wel.

In januari 2017 miste ik een traptrede in het Omnisport in Apeldoorn. Hierbij brak ik het bot aan de bovenkant van mijn rechterarm (bij de schouder). Na een poosje mocht ik met fysiotherapie starten en nadat dit goed ging mocht ik de oefeningen ook via de sportschool gaan doen. Groepslessen was geen optie en daarom ben ik toen bestart met fitness. Basis waren de oefeningen vanuit de fysiotherapie en deze zijn verder uitgebouwd. De arm kreeg ik eerst maar tot schouderhoogte maar nu kan ik er weer alles mee doen. Ik mis af en toe nog wel kracht. Ik deed ook graag mee aan de lessen core stability en iIk heb ook een aantal beginnerscursussen Yoga gedaan.

Het is prettig om regelmatig de oefeningen te evalueren en te kijken hoe het met mijn gewicht en bloeddruk is.

Verder is mijn doel om de conditie in ieder geval op peil te houden en mezelf fit en lenig te houden.

In februari 2020 vielen door Covid alle sportmogelijkheden uit. Lierdal heeft al snel gekeken wat wel mogelijk was. Ik heb er wel even over gedaan om weer te starten. Jullie belden me en toen gaf ik aan dat ik het best moeilijk vond met alle maatregelen. Na een afspraak ben ik begin van de zomer 2020 weer gestart en ik kom nu zo’n 2 keer per week fitnessen.

Ik vind Lierdal een prettige sportschool waar je goede begeleiding krijgt en de mensen elkaar kennen en het is lekker dicht bij huis. Ik zou de sportschool daarom ook bij anderen aanbevelen.

Close
× Hoe kan ik je helpen?