Lierdal fitness app

Workouts, voedingsdagboek en uitdagingen
Voedingsapp - Lierdal Fitness App

Ga de uitdaging aan!

Om jou nog beter te helpen bij het behalen van je doelen hebben we een eigen app. Hierin kun je je eigen trainingsprogramma maken, bekijken en uitvoeren. Hou je je eigen voedingsdagboek bij en vind je allerhande recepten terug en kun je ook nog eens je vrienden uitdagen!

Maak je eigen trainingsprogramma

In de Lierdal fitness app vind je jouw persoonlijke trainingsschema terug, die door één van onze instructeurs voor jou is gemaakt. Dit kan op de mobiel, maar ook via de leden login. Met één druk op de knop speel je jouw hele programma af en heb je in feite een virtuele persoonlijke begeleider.

Daarnaast maak je in enkele minuten je eigen trainingsschema’s aan. Je kunt helemaal opnieuw beginnen, maar ook een clubschema als basis gebruiken. Met een paar drukken op de knop plan je jouw zelfgemaakte trainingsprogramma in je agenda in. Zo weet je vooraf altijd precies wat je moet doen als binnen komt. Wel zo handig!

Ontdek hoe het werkt
Voorbeeld Workouts - Lierdal Fitness App
virtuagym voedingsadvies app telefoon in hand

Maak voedingsschema’s en een voedingsdagboek

Een goed dieet is essentieel om je doelen te behalen. Daarom kun je in onze Lierdal app ook aan de slag met je voeding. Zo kun je zelf een voedingsdagboek bijhouden en zelf voedingsschema’s maken. Ideaal wanneer je wil afvallen of juist spiermassa wil aankomen. Ook kun je jouw voedingsdagboek gebruiken om voedingsadvies te krijgen van onze voedingsdeskundigen of één van onze trainers.

Direct aan de slag

Healthchecks en uitdagingen

Het behalen van resultaat is belangrijk voor een goede motivatie. Juist daarom is het belangrijk je precies weet hoe je ervoor staat. Alle resultaten van de health-checks worden daarom door onze trainers in onze app gezet. Zo weet je precies hou je ervoor staat en wat je nog kunt verbeteren.

Daarnaast is het van belang dat je jezelf en je vrienden blijft uitdagen om het beste uit jezelf te halen. In de app kun je dan ook uitdagingen en doelen stellen. Voor jezelf, maar ook voor je vrienden. Zo weet je zeker dat je op weg gaat naar resultaat.

Daag je vrienden uit
Uitdagingen - Lierdal Fitness App

Download de Lierdal fitness app