Bootcamp

Bootcamp

Bootcamp

Wanneer je zoekt naar bootcamp ben je bij Lierdal aan hét juiste adres. Zo beschikt Lierdal over de mogelijkheden om bootcamp uit te oefenen in groepsverband. Doordat Lierdal zorgt voor een maximale groepsgrootte van 16 personen heeft jouw instructeur óók voldoende ruimte om jou te begeleiden tijdens deze groepsles. Zo zal de instructeur korte, inspannende opdrachten geven dien makkelijk zijn uit te voeren. Echter vragen deze opdrachten veel van jouw conditie en spieren. Bovendien hoef je een gevorderde speler te zijn om mee te kunnen doen aan bootcamp. Namelijk kun je op ieder niveau instappen en meedoen aan deze uitdagende groepsles. Samengevat is bootcamp voor beginner als gevorderde en uitdaging om kracht en conditie op te bouwen. Durf jij de uitdaging aan? Neem dan contact op voor meer informatie, óf vraag direct een gratis proefles aan.

Over Lierdal

Lierdal beschikt over een ruim opgezet sportcentrum. Zo is ons sportcentrum méér van een sportschool. Door middel van de juiste begeleiding, die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam zorgen wij voor jouw perfecte training. Ook hebben groepslessen bij Lierdal een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in een groepsles je veel persoonlijke aandacht geven. Zoals gezegd is Lierdal meer dan een sportschool. Bijvoorbeeld kun je bij ons fitnessen, groepslessen volgen, maar ook tennissen. Aangezien wij over 6 binnen- en 3 buitenbanen beschikken kan het online boeken van de banen op ieder moment van de dag. Verder krijg je bij ons persoonlijke en professionele begeleiding. Zo zijn er altijd professionele instructeurs aanwezig om jou te helpen. Ben jij benieuwd naar onze een van onze diensten? Vraag dan een gratis proefles aan.

Bootcamp

Waarom kiezen voor Lierdal?

Ons sportcentrum is méér dan een sportschool. Wij geven jou de juiste begeleiding die past bij jouw wensen én bij jouw lichaam. Samen zorgen wij voor jouw perfecte trainingsschema.

Onze groepslessen hebben een maximale grootte van 16 personen, daardoor kunnen wij óók in groepslessen veel persoonlijke aandacht geven.

Naast ons sportaanbod bieden wij ook fysiotherapie, voedingsadvies, sportmassage en personal training.

Na jouw work out staan wij klaar in onze lounge om gezellig een kopje koffie of thee te drinken.

  • Altijd professionele instructeurs aanwezig.
  • Onbeperkt sporten inclusief begeleiding.
  • Geen extra kosten voor afspraken.
Close
× Hoe kan ik je helpen?