Veel sportliefhebbers kiezen ervoor om zich aan te sluiten bij een fitness club, tennis vereniging of bootcamp les. Vaak blijft het niet bij 1 type les. Een echte sportliefhebber is op zoek naar meer. Bij Lierdal kun je terecht voor al deze lessen en activiteiten. Wel zo makkelijk! We leggen je in deze blogpost graag uit waarom ons sportcentrum zo zijn voordelen heeft.

Een persoonlijk sportcentrum

Lierdal vindt het enorm belangrijk dat de sporter zich welkom en begrepen voelt. Wanneer je bij ons een lidmaatschap afsluit starten we met het bepalen van jouw persoonlijke sportdoelen. Het sportcentrum biedt talloze mogelijkheden om deze doelen te behalen. De persoonlijke begeleiding zal niet stoppen na de kennismaking en het opstellen van jouw sportdoelen. Om jou een beeld te geven over de voortgang die je boekt houden we een 0-meting waarna we iedere 6 weken jouw vooruitgang beoordelen. Jouw persoonlijke trainingsschema kan hier dan weer op aangepast worden. In het sportcentrum staan we altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden of advies te geven. 

Professionals op ieder gebied

Wanneer je komt sporten in het sportcenter van Lierdal, zul je altijd de gewenste begeleiding ontvangen. Of je nu een les tennis of bootcamp volgt, er zal altijd een professionele sportinstructeur zijn. Deze trainers helpen jou tijdens de lessen om het maximale uit jezelf te halen en geven je tips. Daarnaast is het mogelijk om te trainen met een personal trainer.

Naast de professionals op het gebied van training, is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze fysiotherapeut en voedingsdeskundigen. Op deze manier heb je al de benodigdheden voor een gezond en fit leven binnen 1 sportcentrum.

Een sportcentrum voor jong en oud

Bij het sportcentrum van Lierdal begrijpen wij het maar al te goed dat sport en beweging voor iedere leeftijd belangrijk is. Van een ontspannende yogales tot een extreme bootcamp training, bij Lierdal sportcentrum kies je een les geschikt voor jouw leeftijd en niveau. Daarnaast biedt Lierdal sportcentrum ook tennistrainingen voor verschillende niveaus. Overleg tijdens jouw kennismakingsgesprek de mogelijkheden en wensen. Wij geven je graag advies.

Kom kennismaken met sportcentrum Lierdal

Ben jij nog op zoek naar een sportcenter waar je terecht kan voor verschillende sporten en activiteiten? Dan is dit sportcentrum wellicht iets voor jou. Ervaar onze persoonlijke benadering en professionele begeleiding en vraag snel een proefles of kennismaking aan.

Heb je toch nog vragen? Bekijk onze sportcentrum pagina eens of neem contact met ons op, we helpen je graag!

admin

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply