De feiten en fabels over voeding tijdens het sporten.

Heb jij altijd al willen weten wat je het beste kunt eten tijdens het sporten? Dan is onze masterclass sportvoeding iets voor jou! Tijdens deze éénmalige masterclass leren wij je namelijk alles over eiwitinname, koolhydraatverbranding en het belang van vocht tijdens je training. Na deze masterclass weet jij welke voeding je het beste voor, tijdens en na het sporten kunt innemen. Iets voor jou?

Het belang van sportvoeding

De afgelopen jaren is er veel onderzoek gedaan naar voeding van sporters en de trainingsprestaties. Hieruit volgt dat aangepaste voeding voor sporters aan te raden is. Een goede voeding bestaat namelijk uit de juiste balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Daarnaast is dient deze voeding ook voldoende vitaminen, mineralen en voldoende water te bevatten. Dit is namelijk ontzettend belangrijk voor ons lichaam, want met de juiste voeding kan ons lichaam goed herstellen en beter presteren. Vandaar dat het belangrijk is om bij je voeding stil te staan.

Opgeven voor de masterclass sportvoeding?

De masterclass sportvoeding vind plaats op 27 maart om 19:00 uur. Zoals gezegd leer je tijdens de masterclass alles over voeding voor sporters en maken we ons eigen sportdrankje. De masterclass duurt 1,5 uur. Wil jij je opgeven voor de éénmalige gratis masterclass sportvoeding? Dat kan heel makkelijk! Het enige wat jij hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen.

admin

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply