App instructies

Lees hier meer over onze app
Menu - Lierdal Fitness App

Alles begint met een goed plan!

Een goede training begint met een goed trainingsplan! Gelukkig vind je in onze app voldoende workouts en trainingsinspiratie terug. Je begint altijd in het hoofdscherm, dat je hiernaast in beeld ziet staan.

Kies een passende workout

Wanneer je net begint met trainen, is het aan te raden om een trainingsprogramma door één van onze instructeurs te laten maken. Als je al langer traint, kun je ook zelf een trainingsschema maken of uitkiezen. Je kunt kiezen uit een clubworkout, (hier vind je het trainingsprogramma dat door één van de fitnesscoaches is gemaakt), een standaard workout of een aangepast trainingsschema. Elk gekozen programma kun je zelf fine-tunen en naar wens aanpassen.

Ga snel aan de slag
Workouts - Lierdal Fitness App
Training - Lierdal Fitness App

Je eigen workout inplannen

Iedereen weet dat je echt resultaat boekt door regelmatig te komen trainen. Toch is het vaak lastig om echt naar de sportschool te komen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom kun je jouw trainingsprogramma inplannen in je agenda. Op deze manier krijg je automatisch een berichtje wanneer je weer moet komen trainen. Ideaal wanneer je meer resultaat wil boeken.

Trainingsprogramma aanpassen

Het aanpassen van je eigen trainingsprogramma is eenvoudiger dan je denkt. Je kunt de naam en omschrijving van je programma wijzigen, maar ook een extra trainingsdag of extra oefeningen toevoegen. Ook kun je oefeningen koppelen, wanneer je bijvoorbeeld een High intensity training wil doen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk het hier
Apparaten - Lierdal Fitness App

Download de Lierdal fitness app